praca, nauka, rozrywka....
Aktualna kategoria: Nauka » Egzaminy zawodowe » Kwalifikacje T
Jeśli na podstawie receptury gastronomicznej użyto 4 000 g surowców do sporządzenia 2 000 g gotowej potrawy, to wydajność procesu technologicznego wynosi
Wyślij znajomemu link do testu i sprawdźcie kto lepiej go rozwiąże: Udanej zabawy!
Zgłoś uwagę do testu:
Test T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2016 styczeń Test T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2016 czerwiec Test T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2016 paździenik Test T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2017 styczeń Test T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2017 czerwiec Test T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2018 styczeń Test T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2018 czerwiec Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2013 październik Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2014 styczeń Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2014 czerwiec
Żółw skórzasty osiąga długość ciała do 2 metrów, wagę aż do 1 tony oraz potrafi zejść na głębokość 1000 metrów.
zółw metr tona
AP Edukacja - liceai szkoły policealne
Publikacje nauczycieli
Pełny ekran >>>