Państwu usługi w zakresie wdrażania i przygotowania do certyfikacji systemów ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 (OHSAS), ISO 22000, IFS, BRC, IFS Logistic, BRC IOP, BRC Consumer Products, GlobalGAP, GMP plus, HACCP, GMP/GHP. Przeprowadzamy również audity dostawców oraz audity wewnętrzne, ponadto organizujemy szkolenia z zakresu powyższych systemów i standardów.
Naszą kadrę współtworzą absolwenci Technologii Żywności, którzy dodatkowo ukończyli studia podyplomowe, dotyczące systemów zarządzania jakością w przemyśle żywnościowym. Certyfikaty wydane przez takie Organizacje jak
Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S.A. (PCBC) oraz Bureau Veritas Certification (BVC) potwierdzają najwyższe kwalifikacje konsultantów INGE. Wiedza teoretyczna poparta jest pracą na stanowiskach kierowników produkcji oraz specjalistów kontroli jakości w największych firmach branży spożywczej.
Konsultanci INGE to jednocześnie doświadczeni audytorzy specjalizujący się w branży spożywczej. Audity dostawców dla firm takich jak Kaufland Warenhandel czy Nestle potwierdzają ich olbrzymie doświadczenie praktyczne. Wpływa to bezpośrednio na fakt, że wszystkie szkolenia organizowane przez INGE, to nie tylko możliwość zdobycia
specjalistycznej wiedzy branżowej z zakresu systemów i standardów bezpieczeństwa żywności ale również możliwość wymiany doświadczeń pracowników i właścicieli zakładów produkcji spożywczej z terenu całej Polski, a co najważniejsze wraz z naszymi trenerami przedyskutujecie i rozwiążecie Państwo problemy i wątpliwości jakie pojawiają się w codziennej pracy działów jakości.
Szkolenia otwarte
Zapraszamy Państwa do uczestnictwa w szkoleniach otwartych z zakresu systemów zarządzania i standardów bezpieczeństwa żywności. Każdy z przedstawionych poniżej tematów, może być przeprowadzony na zasadzie szkolenia zamkniętego - u klienta.
Szkolenia organizowane przez INGE, to nie tylko możliwość zdobycia specjalistycznej wiedzy branżowej z zakresu systemów i standardów bezpieczeństwa żywności ale również możliwość wymiany doświadczeń pracowników i właścicieli zakładów produkcji spożywczej z terenu całej Polski, a co najważniejsze wraz z naszymi trenerami przedyskutujecie i rozwiążecie Państwo problemy i wątpliwości jakie pojawiają się w codziennej pracy działów jakości. Trenerzy INGE zawsze znajdą czas na dyskusję z uczestnikami szkoleń - dlatego też staramy się aby grupy szkoleniowe nie przekraczały ilości 15 osób. Umożliwia to również lepszą obserwację każdego uczestnika szkolenia i bieżące pozyskiwanie informacji odnośnie percepcji i zrozumienia przekazywanych treści.
Przeszkoliliśmy już ponad 4 000 pracowników sektora spożywczego!