Startuj z nami!

www.szkolnictwo.pl

praca, nauka, rozrywka....

mapa polskich szkół
Nauka Nauka
Uczelnie Uczelnie
Mój profil / Znajomi Mój profil/Znajomi
Poczta Poczta/Dokumenty
Przewodnik Przewodnik
Nauka Konkurs
uczelnie

zamów reklamę
zobacz szczegóły
uczelnie

Aktualna kategoria: Nauka » Egzaminy zawodowe » Kwalifikacje T

123456789101112131415161718...40
Zestaw: "T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2016 czerwiec"

Na podstawie zamieszczonego normatywu surowcowego wskaż, ile surowców należy użyć do produkcji 30 porcji dipu serowego

0,6 kg sera pleśniowego i 0,9 kg twarogu
3 kg sera pleśniowego i 4,5 kg twarogu
6 kg sera pleśniowego i 9 kg twarogu
0,3 kg sera pleśniowego i 0,45 kg twarogu

Wyślij znajomemu link do testu i sprawdźcie kto lepiej go rozwiąże:

Udanej zabawy!



Zgłoś uwagę do testu:








Zachodniopomorskie Pomorskie Warmińsko-Mazurskie Podlaskie Mazowieckie Lubelskie Kujawsko-Pomorskie Wielkopolskie Lubuskie Łódzkie Świętokrzyskie Podkarpackie Małopolskie Śląskie Opolskie Dolnośląskie